‘Covergirl’ Eva Pauwels nog maar eens in het nieuws

Wil terug intrekken bij haar ex, Jacques Vermeire.

Kan iemand me vertellen of Eva Pauwels (37)al eens iéts in haar leven gepresteerd heeft dat het vermelden waard is? Nochtans slaagt zij erin om te pas en te onpas op de cover van de ‘boekskes’ te staan onder titels die een groot sensatie- en roddelgehalte inhouden.

Deze week liet Eva aan Story weten dat ze uit haar villa in De Pinte zal gezet worden en dat ze op zoek moet naar een nieuwe woonst. Maar daar is ze naar eigen zeggen te lui voor en het liefst zou ze terug willen intrekken bij haar ex-man, Jacques Vermeire. Samen met Jacques heeft ze twee kinderen, Julie en Maxime, maar die heeft ze al maanden niet meer gezien. Ze verblijven liever bij de papa en dit lijkt me, gezien het turbulente leven van Eva, niet slecht voor de opvoeding van de kinderen.

[related-posts]

Of Jacques dit ziet zitten, durf ik sterk betwijfelen. Eva Pauwels wordt een karikatuur van zichzelf: een soapfiguur die zelf haar scenario’s bedenkt om toch maar de aandacht te trekken. Zelfs al moet ze daarvoor stomdronken zijn en af en toe een lesbisch avontuur beleven. Hieronder een greep uit de talloze coververhalen die de laatste 20 maanden in diverse magazines verschenen. Ze spreken voor zich:

23 oktober ‘12: ‘Derde scheiding voor Eva Pauwels’ (Story)

30 november ‘12: ‘Eva zegt scheiding af onder voorwaarden. Haar man moet met zijn familie breken. Zelfs met zijn dochters.’ (Dag Allemaal)

[related-posts]

7 december ‘12: ‘Van kwaad naar erger met Eva Pauwels. Scheiding verzonnen uit geldgebrek?’ (TV-Familie)

11 juni ‘13: ‘Wie redt Eva Pauwels? Familie wil haar verplicht laten opnemen.’ (Story).

19 juni ‘13: ‘Jacques Vermeire kan Eva’s wangedrag niet meer aan en verbreekt alle contact met haar’ (Dag Allemaal)

19 juli ‘13: ‘Eva Pauwels: 36 jaar en afgeleefd. Wij schenken haar een nieuwe start én een nieuw gezicht.’ (TV-Familie)

3 september ‘13: ‘Reünie met Eva Pauwels’ kinderen eindigt dramatisch. Afgevoerd naar spoed tijdens hun verjaardagsfeest.’ (Story)

[related-posts]

10 september ‘13: ‘Eva Pauwels heeft werk. Aan de slag als animeermeisje.’ (Dag Allemaal)

26 november ‘13: ‘Eva Pauwels: Mijn man (Franky) bedroog mij met meerdere mannen’ (Story)

12 februari ‘14: ‘Na alle miserie: nieuw lief voor Eva Pauwels’ (Story)

Wordt het geen tijd voor een biografie over deze cover- én callgirl bij uitstek? Of voor een film? Of een uitdaging voor pornokoning Dennis Black Magic?…