Clouseau in Sportpaleis

De fans van Clouseau mogen nu al juichen: Koen en Kris Wauters zullen eind dit jaar weer optreden in het Sportpaleis in Antwerpen.

Twee data staan al vast -vrijdag 12 en zaterdag 13 december- maar gewoontegetrouw zullen er daar wellicht nog een paar bij komen.

Het is geleden sinds eind 2010 dat de gebroeders Wauters herhaaldelijk de pannen van het dak zongen in het Sportpaleis. Na een Sabbatperiode, waarin Koen en Kris elk een beetje hun eigen weg gingen, bracht Clouseau in de herfst van 2013 een nieuw album op de markt, waaruit na ‘Vliegtuig’ momenteel de single ‘Kan het niet alleen’ hoog scoort in de hitparade.

Voor de meesten zal deze comeback in het Sportpaleis geen verrassing zijn. Hoewel ze er drie jaar afwezig gaven, lijkt het wel of ze nooit weggeweest zijn.

[highlight color=’white’ backcolor=’#ff0000′]En naar eigen zeggen kijken de broers er zelf erg naar uit: “Het begon serieus te kriebelen!”…[/highlight]

De voorverkoop van tickets voor de optredens in december ’14 begint volgende woensdag, 12 maart via www.teleticketservice.com en www.sportpaleis.be. Tickets kosten tussen 20 en 45 euro.

Clip Clouseau met “Kan het niet alleen”: