Chewbacca mom ontmoet Star Wars-regisseur J.J. Abrams en krijgt verrassing van de échte Chewbacca

De hype is nog niet over.

Drie dagen geleden postte huisvrouw Candace Payne een video op haar Facebooktijdlijn die meteen viraal ging en heel de wereld deed schuddebuiken van het lachen. Waarschijnlijk heb je het ondertussen al gezien. Voor de eenzame holbewoner die het nog niet zag passeren: in het hilarische fragment koopt ze een pratend chewbacca-masker voor haar eigen verjaardag. Met meer dan 100 miljoen views, is het de meest bekeken Facebookvideo ooit.

Van het één kwam het ander. Het begon met Kohl’s, de winkel waar ze het masker kocht, die haar nog blijer maakte met maskers voor het hele gezin, 2500 dollar aan cadeaubonnen en nog een heleboel Star Wars-gadgets en -speelgoed.
Daar bleef het niet bij. James Corden nodigde haar uit voor zijn laatavondshow. In de auto op weg naar de set, kreeg ze de eer om Star Wars-regisseur J.J. Abrams te ontmoeten. Ook van Peter Mayhem, de man die in alle films de echte Chewbacca speelde, kreeg ze een aangename verrassing. Chewbacca mom krijgt de eer om de enige echte Chewie te ontmoeten!

Video “Chewbacca mom rijdt James Corden naar het werk”:


Video “Chewbacca mom krijgt verrassing van de echte Chewbacca”: