BV over Annelien Coorevits: “Als je Temptation presenteert, kun je beter wegkruipen van schaamte”

0
2180

Presentatrice.

Het tweede seizoen van Temptation Island op VIJF zit erop. Het was één van de meest spraakmakende edities ooit, met alle koppels die elkaar bedrogen. Uiteindelijk wisten Herbert & Jolien en Niels & Rosanna te overleven. Voor Merijn & Lisa en Jefferson & Lize kwam een einde aan hun romance.

Temptation Island is een opvallend format en roept dus de nodige controverse op. Zo verklaarde presentatrice Annelien Coorevits na afloop dat de meisjes (van de koppels) het niet verdienden dat hun wederhelften zo hard revanche hadden genomen. Niels, Herbert, Merijn en Jefferson, ze konden allemaal hun handen niet thuis houden van ander vrouwelijk schoon. Maar ook de vrouwen reden allemaal een scheve schaats…

“Wat hadden ze niet verdiend? Dat een paar gedrogeerde nitwits hun fluit in de kut van de meisjes wilden proppen? En moet je dat soort figuren wel meisjes noemen? Noem hen liever wijven met het IQ van een wc-pot, de aantrekkelijkheid van La Esterella op haar sterfbed, en de taalvaardigheid van Natalia met een oude sok in haar mond”, is Herman Brusselmans snoeihard in zijn wekelijkse column in Humo.

(lees verder op de volgende pagina voor meer van Herman Brusselmans over Annelien)

“In De Morgen stond een artikel waarin één of andere door het feminisme krankzinnig geworden journaliste beweerde dat Temptation Island een aantal sterke vrouwen heeft laten zien die opkomen voor hun eigen seksualiteit. Wat is het nut van het feminisme als er miljoenen vrouwen rondlopen die er hun kont mee willen afvegen?”, gaat de schrijver verder.

“Annelien Coorevits zou beter thuis blijven om beulingen te bakken voor haar vent (Olivier Deschacht, voetballer Anderlecht) en om verder haar blonde bekje dicht te houden, want als je Temptation Island presenteert, kun je beter voor eeuwig zwijgen, wegkruipen in een hoekje van schaamte en je verdere tv-carrière de doodsteek geven.” Zoals algemeen geweten moeten we de uitlatingen van Brusselmans altijd met een korreltje zout nemen.

Video: Annelien Coorevits zet een punt achter het tweede seizoen van Temptation Island op VIJF

GEEN REACTIES