BV over Annelien Coorevits: “Als je Temptation presenteert, kun je beter wegkruipen van schaamte”

Presentatrice.

Het tweede seizoen van Temptation Island op VIJF zit erop. Het was één van de meest spraakmakende edities ooit, met alle koppels die elkaar bedrogen. Uiteindelijk wisten Herbert & Jolien en Niels & Rosanna te overleven. Voor Merijn & Lisa en Jefferson & Lize kwam een einde aan hun romance.

Temptation Island is een opvallend format en roept dus de nodige controverse op. Zo verklaarde presentatrice Annelien Coorevits na afloop dat de meisjes (van de koppels) het niet verdienden dat hun wederhelften zo hard revanche hadden genomen. Niels, Herbert, Merijn en Jefferson, ze konden allemaal hun handen niet thuis houden van ander vrouwelijk schoon. Maar ook de vrouwen reden allemaal een scheve schaats…

“Wat hadden ze niet verdiend? Dat een paar gedrogeerde nitwits hun fluit in de kut van de meisjes wilden proppen? En moet je dat soort figuren wel meisjes noemen? Noem hen liever wijven met het IQ van een wc-pot, de aantrekkelijkheid van La Esterella op haar sterfbed, en de taalvaardigheid van Natalia met een oude sok in haar mond”, is Herman Brusselmans snoeihard in zijn wekelijkse column in Humo.

(lees verder op de volgende pagina voor meer van Herman Brusselmans over Annelien)