Brits fotomodel is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken

richardmaddenTijdens een recent interview in een tijdschrift kwam Richard Madden, die we allemaal kennen van zijn rol als Robb Stark in Game of Thrones, terug het optreden van Cara Delevingne tijdens de televisieshow. “Als je het niet op een charmante manier kan doen, doe het dan helemaal niet. Af en toe gaat eens iets mis. Dat moet je er gewoon bijnemen”, zei hij.

Je mag één keer raden wie het interview gelezen had: Cara Delevingne. Ze trok zich niks aan van de status van Richard Madden en sprak hem via Twitter meteen genadeloos toe. “Als je zo wanhopig op zoek bent naar aandacht, probeer je dan meer te focussen op je eigen werk dan op dat van andere mensen”, haalde het fotomodel snoeihard uit.

caratwitter

Richard Madden leek toch een beetje onder de indruk van die uithaal, want hij kwam snel met excuses en zei dat hij verkeerd geciteerd was in het magazine en niets dan respect voor haar heeft. Plat op zijn buik dus. Maar waarom eigenlijk? Het zal heus niet de laatste keer zijn geweest dat Cara een aanvaring met iemand heeft, dat lijkt ons overduidelijk.