Bijna K3’tje krijgt van Adil el Arbi geweldige kans: “Niet door hard te werken, maar door cocaïne te verhandelen”

Carrièreswitch.

In K3 Zoekt K3 was Nora Gharib lang in de running om één van de drie nieuwe zangeressen van meidengroep K3 te worden. “Ik dacht eigenlijk dat het na K3 Zoekt K3 zou stoppen, maar ik heb sindsdien voor Festivalitis en Generation M gewerkt en heb al een tijdje een eigen vlog op YouTube. Allemaal heel leuk, en nu mag ik op een filmset staan in Antwerpen. Geweldig toch?”, vertelt ze in Het Nieuwsblad.

Een filmset? Ja, Nora zal de vrouwelijke hoofdrol spelen in Patser, de nieuwe film van niemand minder dan Adil el Arbi en Bilall Fallah. “Ze hebben mij zelf benaderd en het klikte direct. Zij zagen in mij wat ik zelf nog niet gezien had: de stoere chick Badia. Toch staat Badia ver van me af, hoor. Ze heeft het idee opgevat om samen met haar vrienden op het Kiel in Antwerpen heel snel stinkend rijk te worden. Niet door hard te werken, maar door cocaïne te verhandelen. Badia is de stoerste van de vier, ze doet ook aan gevechtssport.”

Andere acteurs die gaan meewerken aan de nieuwe prent: Matteo Simoni, Nabil Mallat, Saïd Boumazoughe, Junes Lazaar. “Een geschenk om met zo’n mensen te mogen samenwerken.”

“Het wordt een echte blockbuster op zijn Amerikaans, maar wel op onze manier”, zegt Bilall Fallah aan Cinevox.be. “En dit is slechts het topje van de ijsberg: andere topacteurs zullen snel volgen.” Filmverdeler KFD brengt de film in het voorjaar van 2018 in de bioscoopzalen.

(lees verder op de volgende pagina voor meer over Nora)