Bieke Ilegems stelt boek overspel man voor en kreeg deze mooie reactie van een professor

0
461

Erik Goossens.

Bieke Ilegems werd bedrogen door haar man Erik Goossens en besloot om dit recent openbaar te maken. In haar nieuwste boek dat ze voorstelde op de Boekenbeurs in Antwerpen, schreef ze zelfs een opvallende passage over de affaire van haar man.

“Misschien moet ik een hashtag we too oprichten. Heel veel mensen komen zeggen dat ze troost vinden in mijn verhaal. Dat ze daardoor weten dat wij ook maar mensen zijn”, vertelt ze aan VTM Nieuws.

“Erik heeft me de vrijheid gegeven om dit toch wel erg kwetsbare verhaal te schrijven. Ik kan dat alleen maar interpreteren als een teken van liefde.”

Video: Bieke Ilegems stelt boek overspel man voor en kreeg deze mooie reactie van een professor


(lees verder op de volgende pagina welke mooie reactie ze kreeg van een professor)

“Ik kreeg een heel mooie reactie van een professor, een arts. Hij zei: jouw boek zou verplichte literatuur moeten zijn voor adolescenten die beginnen aan hun relationeel leven, zodat ze weten dat vallen er ook bij hoort, maar dat het opstaan ook kan.”

Bieke Ilegems kwam het bedrog van haar man te weten toen ze samen met hem deelnam aan het programma Dansdate op VTM. Nog straffer is dat ze er uiteindelijk in slaagden om die wedstrijd te winnen.

De Zoektocht van een ouder meisje naar Eeuwige Schoonheid & Groot Geluk is de titel van het boek. Het wordt uitgegeven door Houtekiet en kost € 29,99.

GEEN REACTIES