Bert Verbeke zoekt andere horizonten op

Bram Schepers stapt in goede verstandhouding uit ‘Thuis’.

Gisteren, woensdag, was acteur Bert Verbeke (30) voor het laatst te zien in de vrt-soap ‘Thuis’. Sommige ex-acteurs kwamen in de reeks op een gewelddadige manier aan hun einde in de loop der jaren, maar Bram Schepers stapt even vriendelijk uit de soap als hij er in 2009 instapte.

“Ik had toen maar net mijn studies aan het conservatorium beëindigd en de rol was ook mijn eerste acteerprestatie op tv.”, licht Bert toe, “In feite zou ik ook maar een viertal maanden in ‘Thuis’ verschijnen, maar dat werden uiteindelijk bijna 4 jaren!”

Dit had wellicht in de eerste plaats te maken met de stijgende populariteit van zijn personage in de soap. ‘Bram’ was een verademing en zorgde voor verrassende intriges en toestanden die de scenaristen telkens opnieuw aanboorden om van daaruit nieuwe verhaallijnen te bedenken.

[related-posts]

Intussen liet de acteur ‘Bert’ zich opmerken in een aantal andere tv-programma’s en kon men ook niet meer voorbijgaan aan zijn zangtalent. Bij elke verschijning in een radio- en tv-programma en na elk interview in dag- en weekbladen groeide zijn schare fans almaar uit. De jongeman trapt niemand na, heeft een goed gevoel voor humor en een gezonde levensfilosofie. En hij is vooral iemand met veel ambities!

“Als je een risicoloze carrière wil nastreven, is acteur worden zowat het slechtste idee ooit!”, relativeert Bert zijn nabije toekomst, “Uit ‘Thuis’ stappen was mijn eigen beslissing, precies omdat ik een mateloze honger heb om ook eens wat ànders te doen. Plannen zat!”

Momenteel speelt Bert Verbeke in de schitterende musical ’14-18’ en werkt hij aan een soloproject, waarin hij vooral zijn liefde voor Nederlandstalige muziek wil uiten. Succes, Bert!