Beleef een openluchtmusical in Berlare!

Vul je nazomer in met een uitzonderlijk evenement.

Je mag dan al geen voeling hebben met het genre, een musical in een natuurlijk kader zal je wellicht meer bekoren dan een voorstelling in één of andere grijze schouwburg waar je toch altijd enigszins gehouden bent aan een zekere etiquette.

In het Oost-Vlaamse Berlare werkt men elke twee jaar toe naar een uniek openluchtspektakel dat met de jaren almaar meer toeschouwers lokte, musicalliefhebbers of niet. Het evenement heeft plaats op het Donkmeer en precies door de natuurlijke omgeving van zomerkleuren en water en een geniale mix met de elementen van een gigantisch decor en honderden acteurs/zangers kan het niet anders dan een belevenis zonder voorgaande zijn. Je zal niet weten waarnaar eerst te kijken!

En nee, dit is niet zomaar een stelletje amateurs dat zich hiermee bezighield en -houdt. De afgelopen twee jaar waren grootmeesters als Dirk Brossé, Frank Van Laecke en Allard Blom constant in de weer voor de realisatie van de musical ‘The Story of Sacco & Vanzetti‘. De voorstelling vertelt het relaas van 2 Italianen die emigreren naar Amerika in de hoop op een beter leven. Maar hun droom blijkt een luchtbel en eindigt op dramatische wijze… Een waargebeurd verhaal dat leidde tot wereldwijde protesten.

Op vrijdag 21 augustus a.s. heeft de première plaats en de laatste voorstelling is gepland op zaterdag 5 september. O.a. Jelle Cleymans, Hans Peter Janssens en Peter Van de Velde maken deel uit van de cast.

Dit zijn beelden van de repetities die deze week ter plekke op het Donkmeer plaatshadden.

Alle info en tickets kan je opvragen via festivaria.eu .