Bekende Nederlander Gordon gaat trouwen, maar weet nog niet met wie

Op zoek.

Bekende Nederlander Gordon kennen we vooral door zijn deelname aan Eurovisiesongfestival en als presentator van Holland’s Got Talent, X Factor en Idols. Nu zal hij ook zijn eigen televisieshow krijgen. In navolging van Wendy Van Wanten zal hij op zoek gaan naar de man van zijn dromen in het programma:Wie Wordt de man van Gordon? Dat meldde hij zelf op zijn Facebookpagina.

“Gordon gaat trouwen…………maar met wie?
Nou de kogel is door de kerk, na drie en half jaar vrijgezel te zijn en herhaalde pogingen van John de Mol en Erland om een datingprogramma rondom mij te houden uiteindelijk overstag gegaan. Ik heb enorm getwijfeld of dit wel de juiste weg is maar het pad waar ik nu op loop heeft ook geen happy end. Niet dat ik naarstig op zoek ben, in tegendeel, ik ben zelfs happier dan normaal met mijn leven nu. Maar ik heb altijd gezegd ik wil trouwen voor mijn 50ste en dat is volgend jaar dus die belofte los ik in aan mezelf. En wie weet is die prins op een schildpad eindelijk bereid op een wit paard te springen en samen met mij dit ongelofelijk leuke leven te delen in voor en tegenspoed!”

Het programma zal via hetzelfde principe als Blind Getrouwd werken, waarbij de hulp van wetenschappers en vrienden wordt ingezet om de perfecte man voor hem te vinden. Deze zoektocht zal in 8 afleveringen op RTL uitgezonden worden. En alhoewel de man zelf nog onbekend is, weet Gordon wel al waar en wanneer het huwelijk voltrokken zal worden. Want, nee, de grote gebeurtenis zal niet ergens in een gemeentehuisje in Nederland plaatsvinden. Voor Gordon mag het wat meer, en vooral verder weg, zijn!

(Benieuwd op welke exotische droomlocatie Gordon in het huwelijksbootje zal treden? Lees verder op de volgende pagina )