Bart De Pauw in studio van VTM Nieuws: “Ik heb me niet kunnen verdedigen”

0
2169

Ontslag.

“Ik heb soms ook al eens te veel gedronken en dan stuur je al eens een dronken sms’je. Maar dat is niet het patroon van stalken”, reageert Bart De Pauw bij VTM Nieuws op de hele heisa rond de aantijgingen tot grensoverschrijdend gedrag van de tv-maker.

“Ik heb geen enkel sms’je gezien. Maar ik ga soms ook al eens naar een feestje en heb soms ook al eens te veel gedronken. Dan stuur je soms al eens iets… Maar ik heb me daar dan ook altijd voor geëxcuseerd. Je gaat me toch niet wijsmaken dat ik de enige bent waarbij dit gebeurt?”

Video: Bart De Pauw in studio van VTM Nieuws: “Ik heb me niet kunnen verdedigen”


(lees verder op de volgende pagina voor meer uitleg van Bart De Pauw)

“Ik heb zelfs geen citaten gekregen om de anonieme bronnen te beschermen, wat hun goed recht is. Maar ik zit in een boksmatch zonder bokshandschoenen en ik kan mij niet verdedigen. Ik heb geen idee waar het over gaat.”

“Meneer Lembrechts zit daar maar dingen uit anonieme getuigenissen te citeren. Waar is zijn integriteit dan naartoe? Ik lees ook maar dingen uit de krant en moet aan mijn kinderen uitleggen wat er aan de hand is. En ik kan het niet zeggen, want ik weet het niet.”

GEEN REACTIES