Astrid Bryan terug naar af

Neemt afscheid van ‘Astrid in Wonderland’.

Nadat ze vijf tv-seizoenen lang de drijvende kracht was van de programmareeks ‘Astrid In Wonderland’ houdt de samenwerking tussen haar en de zender Vijf voorgoed op. Dit gebeurde zonder slaande deuren, integendeel: “We blikken met veel plezier terug op de fijne samenwerking met Astrid en wensen haar veel succes in de toekomst!”, meldt Vijf op zijn website.

Videofragment “Vlaamse Hollywoodvrouwen” met Astrid Bryan:

Naar verluidt gaat de ex van John Bryan terug naar af, met andere woorden: ze zou opnieuw aan de slag kunnen bij vtm, waar ze in 2010 debuteerde op de Vlaamse televisie als één van de vier ‘Vlaamse Hollywoodvrouwen’. Haar verschijning was meteen een schot in de roos. Vooral haar sappig taaltje en haar honger naar glitter en glamour bekoorden het Vlaamse volkje.

[related-posts]

Wat weinigen weten, is dat Astrid Bryan (31) een meer dan behoorlijke violiste is. Ze was pas vier jaar toen ze haar eerste vioollessen kreeg en twee jaar later nam ze al aan diverse wedstrijden en concerten deel.

Video Astrid Bryan speelt viool:

Ook haar ambities als zangeres heeft ze nooit onder stoelen of banken gestoken. In 2009 werkte Astrid samen met producer Rob Giles aan haar rockalbum ‘Taking Over’.

Video Astrid Bryan – Taking Over:

[related-posts]

In 2011 coverde zij de single ‘Baby, It’s Cold Ouside’.

Video Astrid Bryan – Baby, It’s Cold Outside:

https://www.youtube.com/watch?v=hCimC8hwG40

Haar tv-bekendheid legde Astrid Bryan geen windeieren in Vlaanderen. De zender Vijf bood haar in 2011 een exclusief en ‘dik’ contract aan en er volgde ook een kleding- en cosmeticalijn.

Over wat ze nu bij vtm gaat uitspoken, is nog niet openbaar gemaakt. Maar het zal wel ‘amazing’ zijn!…