America’s Got Talent: Mel B reageert furieus na domme opmerking van Simon Cowell

Relletje.

Word je soms ook gek van je collega’s? Heb je het gehad met hun kinderachtige “grappen”? Je bent niet de enige. Blijkbaar hebben celebrity’s er ook wel eens last van. Zo ging het er in de meest recente aflevering van America’s Got Talent hevig aan toe tussen juryleden Mel B en Simon Cowell.

Na een teleurstellende act vergeleek Simon Cowell de prestatie met de huwelijksnacht van Mel B. “Je act is zoals de huwelijksnacht van Mel B”, zei hij. “Het is een mooi zicht, maar van belofte of inlossing is er weinig sprake.” Mel B vond het duidelijk niet grappig. Nog voordat ze het einde van zijn mopje gehoord had, reageer ze met een impulsieve tegenactie.

VIDEO: Mel B gooit water in het gezicht van Simon Cowell

https://www.youtube.com/watch?v=To6ykW9xYHE

 

Zou hier meer aan de hand zijn dan er op het eerste zicht duidelijk is? Want eerlijk is eerlijk: Cowell heeft al grovere zaken gezegd tegen mensen dan deze flauwe opmerking. Na de show vroeg een journalist aan Mel B of het werkelijk nodig was om Cowell zo hard aan te pakken. Ze geeft niet echt een antwoord, maar zegt gewoon dat ze haar eigen baas is, ook al is Simon haar baas. Tja…

VIDEO: Mel B legt uit waarom ze zo kwaad was

https://youtu.be/D6zxMVLENDI

[related-posts]