Actrice Salma Hayek: “En toen zat ik acht uur opgesloten met een crazy bohemien die voortdurend scheten liet”

Sayeks verhaal.

Er is maar één keer geweest dat het enorm gevaarlijk was. Ik duik graag erg diep. Dus op een bepaald moment zat ik echt erg diep. Ik had zelfs een computer mee die zag of er bubbels in mijn bloed zaten. Als dat immers het geval is, moet je wachten totdat je lichaam zich aanpast. Toen ik uit het water kwam, had ik wat onrustwekkende symptomen, maar dat kan ook van al dat bier zijn dat ik de nacht ervoor gedronken had. Maar iemand die bij mij was, panikeerde en belde een ambulance. Ik werd naar een decompressiekamer gebracht, waar je acht uur in moest blijven zitten.
Het was verschrikkelijk, want ik ben claustrofobisch en die kamer is zo klein. Het is net zoals een duikboot, maar dan niet onder water. Onder water ben ik niet claustrofobisch. Maar dat was nog niet het ergste! Het ergste vond ik dat ze me opgesloten hadden met de meest crazy bohemien, want ik zat op dat moment in de Bahama’s. En ik mocht geen boek meenemen in de kamer, want papier kan daar in brand vliegen. En een computer was ook niet toegelaten. En ze laten je niet in slaap vallen, dus is het de taak van de bohemien om je te slaan als je in slaap valt.
En hij was zo verveeld, want dat was daar zijn enige job. Dus hij hoopt er zo op dat je in slaap valt, zodat hij je kan slaan. Maar het ergste van al was dat hij heel erg veel last had van flatulentie. Hij zat vol gassen. En ik had schrik voor mijn leven, want als papier al in brand vliegt, wat zouden al die gassen in de lucht dan doen? Mijn ogen verder er waterig van, zo hard zaten zijn scheten in de lucht.
Maar hij zei: “Nee! Het enige dat ik hier kan doen, is een goede scheet laten.” En hij zocht echt naar ruzie, we hadden elkaar echt niet graag. Dus ik was zo nerveus, maar werd nog nerveuzer. Want plots dacht ik: Wat gebeurt er als ik of als hij naar het toilet moet? En hij lachte zijn gouden tanden bloot en haalde een schoteltje boven. “Dan moet je het hier in doen, vlak voor mijn ogen.” Het was verschrikkelijk. Ik duik nooit meer zo diep.