Acteurs in de lappenmand

Tussen kerstmis en nieuwjaar belandde Luk Wyns in het sukkelstraatje toen hij tijdens een ongelukkige val een beenbreuk opliep.

Hij struikelde over een speeltje van zijn zoontje dat hij trouwens in de armen hield, maar dat rustig verder sliep toen papa op de grond lag te kreunen.

Die breuk blijkt ingewikkelder dan gedacht, want Luk moet zich bijna een half jaar behelpen met krukken en dit stuurt zijn hele jaarplanning voor de opnames van een nieuwe reeks ‘Crimi Clowns’ danig in de war.

Luk Wyns is 54 jaar en dit blijkt niet echt een gezegende leeftijd. Ook Ben Rottiers -de acteur die Pol De Tremmerie vertolkte in ‘FC De Kampioenen’- is 54 en ligt in de lappenmand.

De eerste maand van het nieuwe jaar was niet eens halfweg of Ben moest dringend een knieoperatie ondergaan. Ook hem wacht een paar maanden van moeizaam revalideren.

Eén van Bens’ vrienden is Jef De Smedt -Jan Van den Bossche in ‘Familie’-, dè grote bezieler van het Hartteam van acteurs dat regelmatig openbare activiteiten voor het goede doel op het getouw zet. Ook hìj gaat volgende maand onder het mes en wel om dezelfde reden: aanslepende knieproblemen.

Toeval of niet, hij zal zich laten behandelen door dezelfde arts als Ben Rottiers, nl. sportarts Toon Claes die zich in het verleden herhaaldelijk succesvol bekommerde om de medische ongemakken van wielrenners.

En zeggen dat wielrenners in de eerste plaats te kampen hebben met zitvlakproblemen!

Afbeelding met dank aan: Ken Teegardin