9 dingen die we allemaal dachten tijdens de 10de aflevering van Temptation Island

De dreamdates.

Gisterenavond was het dan zover. De koppels van Temptation Island mochten op dreamdate gaan met één van de verleiders. Iedereen ging uiteindelijk toch met de persoon op date die ze als hun grootste verleiding zagen, alhoewel Niels eerst niet voor Parastoo wilde kiezen. Bij sommigen vielen er traantjes bij het besef dat ze elkaar na deze vakantie niet meer zouden zien, bij anderen ging het er stomend aan toe.

Vooral Pommeline kreeg het moeilijk, nu ze haar gevoelens voor Merijn niet meer kan onderdrukken. Saartje en Herbert beseften ook dat het einde van hun vriendschap (of iets-meer-dan-vriendschap) waarschijnlijk naderde. Bij Lize en Ken hing er te veel romantiek in de lucht. We voelden ons even zo misselijk als Lisa die tijdens de vorige aflevering nep aan het overgeven was.

Over Lisa gesproken: ze toonde weer hoe slinks ze is, met haar stiekeme verleidingstrucs voor Giuseppe. Niels bleef “braaf”, maar camera’s liegen niet. Ook Karim en Jolien hielden het niet koosjer. Rosanna aan de andere kant probeerde te redden wat er te redden viel, al had ze daar misschien beter eerder aan gedacht.  En Jeffrey en Natasja, tot slot, gingen zogezegd braaf gaan slapen, maar wanneer de camera’s verdwenen waren, had hij wel erg opmerkelijke zaken over haar borsten (excuseer: ‘tieten’) te zeggen.

Twitter dacht er, net zoals wij allemaal, het zijne van.

1. De vrouwen kunnen er wat van dit jaar

Liegen en manipuleren, wie zijn best doet zal het leren.

2. Ken en zijn stijlkeuzes stellen nooit teleur

*Kuch kuch*

3. Manouh heeft dat goed gezien: een gratis vakantie terwijl ze in realtime van al het drama kan genieten

Waarom zien we haar nooit in beeld? Is ze van de boot gevallen? 

(lees verder op de volgende pagina)