Voor zijn 60ste verjaardag zat Herman Brusselmans tussen zijn ex-vrouw en nieuwe vriendin

Van Gils & Gasten.

Op 9 oktober wordt Herman Brusselmans 60 jaar en vrijdag verschijnt zijn 75ste boek. Hij schreef te weinig boeken is de toepasselijke titel van zijn nieuwste werk. Speciaal daarvoor werd de auteur in de bloemetjes gezet woensdag in Van Gils & Gasten op één.

Verschillende opvallende namen kwamen langs zoals Anouk en Evy Gruyaert. Meteen werd ook de vete tussen Herman en Anouk bijgelegd over een beledigende column van Brusselmans waar hij had gezegd dat ze een blonde del is die weigert de pil te slikken of ze gebruikt geen condoom omdat anders de binnenkant van haar flamoes naar verbrand rubber zou smaken.

Een ander zeer opvallend moment was toen Herman Brusselmans op de sofa ging zitten tussen zijn tweede ex-vrouw Tania De Metsenaere en zijn nieuwe jonge Nederlandse vriendin Lena, amper 25. Op een bepaald ogenblik haalt Tania aan dat zij een heel andere relatie had met Herman dan Lena, waarop zijn nieuwe vriendin fijntjes uitlegt waar het verschil zit. Dat stukje kan je bekijken vanaf 2’40” in het fragment op de volgende pagina.

(lees verder op de volgende pagina om het fragment te bekijken)