Over Tine, Guga, Gaston, Kim, Erik en Stan

3. Stan Van Samang herschikt zijn agenda:

Ook Stan Van Samang zal ongetwijfeld op het verlanglijstje staan van mogelijke quizkandidaten voor ‘De Slimste Mens ter Wereld’, maar dan zal in de eerste plaats zijn drukke agenda dit moeten toelaten. Stan is momenteel immers één van de meest gevraagde artiesten in Vlaanderen en zijn immense populariteit kan je maar moeilijk inschatten. Maar volgende cijfers zeggen genoeg:

In de maand mei stond Stan met maar liefst 6 singles (!) in de Ultratop 50, zowel Nederlandstalige als Engelstalige songs. De hype rond zijn persoon begon na de succesvolle en originele vtm-serie ‘Liefde voor Muziek’ waar Stan op zijn eigengereide wijze liedjes van o.a. Slongs Dievanongs en Christoff vertolkte.

Daarna volgden uitverkochte concerten in de Antwerpse Lotto Arena, in Ethias Theater Hasselt en Capitole Gent, en zong Stan Van Samang een schitterend album bij elkaar, ‘Liefde voor Publiek’. Met dit album prijkt Stan intussen al 9 weken op nummer 1 van de Ultratop Album Charts. Onlangs mocht de zanger een Dubbel Platina Album Award in ontvangst nemen voor de verkoop van meer dan 40.000 stuks van ‘Liefde Voor Publiek’ sinds de release, nu 2 maanden geleden.

Wat ons betreft, wij horen Stan Van Samang net zo graag in het Engels zingen als in het Nederlands:


Maar behalve veel liefde voor muziek steekt Stan ook zijn liefde voor acteerwerk niet onder stoelen of banken. Momenteel werkt hij aan de opnames voor de Vier-reeks ‘Vermist’. Van Samang maakt al jaren deel uit van de vaste cast van politie-inspecteurs en hoewel het zware en lange werkdagen zijn, wil hij het camerawerk voor geen geld ter wereld missen. Tja, hoe veelzijdiger je bent, hoe moeilijker het is om keuzes te maken…