Over Tine, Guga, Gaston, Kim, Erik en Stan

2. Kim Clijsters neemt deel aan ‘De Slimste Mens’:

Het Belgische tenniswereldje mist al jaren iemand als Kim Clijsters, terwijl Kim zelf nog altijd de ene uitnodiging na de andere krijgt om zich in het openbaar te vertonen. Zij is ontegensprekelijk één van de meest sympathieke persoonlijkheden van het uitgebreide BV-kransje. En of ze ook één van de intelligentste is zullen we dit najaar weten.

Kim Clijsters (32) werd immers aangezocht om deel te nemen aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’, waarvan een nieuwe reeks in het najaar op antenne gaat. En jawel, Kim heeft toegezegd! Benieuwd hoeveel ‘games’ ze straks naar zich toe zal trekken en of zij even gretig is om ook deze titel binnen te halen. Dit wordt het dertiende seizoen (!) van de nu al legendarische tv-quiz en het moet voor Erik Van Looy geen sinecure zijn om alweer 34 BV’s te overtuigen om deel te nemen. Lang niet iedereen zit immers te wachten op een uitnodiging!


De zender Vier houdt voorlopig de lippen op elkaar, maar naar verluidt zouden er al 26 min of meer bekende Vlamingen hebben toegezegd voor de nieuwe reeks uitzendingen. Kim Clijsters zat al eerder in de hoogste schuif van de zender en verleende ook al haar medewerking aan Geubels en de Belgen. Wie weet wacht haar na ‘De Slimste Mens ter Wereld’ een tv-carrière zoals sportvrouw Elodie Ouedraogo haar dit voordeed.

(lees verder op de volgende pagina)