Over Tine, Guga, Gaston, Kim, Erik en Stan

3 nieuwtjes uit de Vlaamse showbizz.

Het mag dan al komkommertijd zijn in de media, voor vele BV’s zijn het allesbehalve rustige tijden. Vaak zijn zij tijdens de vakantiemaanden het onderwerp van amusement en entertainment op festivalweides, dorpsfeesten en podia langs de Belgische kust. Van een lange adempauze is er weinig sprake. Hoewel, sommigen willen net nu wat meer aandacht schenken aan hun privéleven. Maar volledig ontsnappen aan de weetgierige pers is niet altijd even makkelijk.

1. Tine Embrechts bevalt van zoontje Gaston:

Tine Embrechts (40) liep er al een poos bij met een uitzonderlijk bol buikje, wat iedereen in haar omgeving deed vermoeden dat ze een tweeling ter wereld zou brengen. Verkeerd gegist! Gisteren mochten zij en haar partner Guga Baúl (29) hun eerste kind verwelkomen dat de naam Gaston meekreeg. Tine had al 2 zonen uit haar vorige relatie, voor Guga was het de eerste keer dat hij zijn nageslacht verzekerde. De acteurs uit ‘Tegen de Sterren Op’ vormen sinds vorig jaar een koppel.

Nu de opnames voor een poos stilliggen en met de zomermaanden in het vooruitzicht zullen de trotse ouders volop kunnen genieten van de boreling. Al omschreef papa Guga de geboorte van Gaston in vrij ironische termen via de sociale media: ‘We gaan er niet te veel kak aan hangen, dat doet hij zelf wel!’. In plaats van een foto van de baby voegde hij er een kiekje aan toe van… een vieze volle pamper. Smakelijk!

Meter van Gaston is Nathalie Meskens, de hartsvriendin en goede collega van Tine Embrechts. En peter? Komiek Gaston Berghmans misschien?

(lees verder op de volgende pagina)