2 tegenslagen voor K3 in Nederland: “Dat was echt uitzonderlijk”

K3-tournee.

k3loveboatTijdens de talentenzoektocht K3 zoekt K3 boomde de industrie rond de populaire meidengroep. Ook het eerste jaar van de nieuwe zangeressen Marthe, Klaasje en Hanne was een schot in de roos. Maar aan elke hype komt een einde en dat leidt natuurlijk al snel tot allerlei speculaties.

Een show in Zwolle die gepland was op zaterdag 25 februari om 11u ’s morgens is afgelast. Normaal had de show zelfs nooit in verkoop mogen gaan, maar door een menselijke fout is dat wel gebeurd. Daardoor kochten enkele mensen een ticket, maar die zijn intussen verwittigd dat ze hun ticket kunnen inruilen voor een andere datum. Tijdens hun komende tournee zullen de K3’tjes 29 keer optreden in Nederland en 16 keer in Vlaanderen.

Tijdens hun vorige tour zou zo’n extra show ongetwijfeld ook succes hebben gehad, maar dat is nu dus niet het geval. “Dat was toen echt uitzonderlijk omdat ook heel veel oudere fans nog één keer afscheid wilden nemen van hun jeugdidolen Karen, Kristel en Josje”, staat te lezen in de kranten van Het Mediahuis. Die tournee haalde 273.925 verkochte tickets en stond daarmee wereldwijd zelfs op een knappe 92ste plaats in de concertlijst, net voor Mariah Carey.


(lees verder op de volgende pagina voor nog een andere tegenvaller)