2 ‘koppels’ uit The Sky is the Limit komen met opvallend nieuws

Philip Cracco en Aïsha. Michel Van den Brande en Sofie.

craccoaishaVlaanderen leerde Philip Cracco en zijn Aisha kennen in het VIER-programma The Sky is the Limit van Peter Boeckx, net als Michel Van den Brande en Sofie. Zij wees Michel verschillende keren de deur en ook de relatie tussen Philip en Aisha liep spaak. Philip werd getroffen door kanker en kan daardoor de eerste jaren geen kinderen krijgen. De kinderwens van Aisha dreef het koppel uit elkaar.

Maar 2017 brengt goed nieuws, want zowel Philip en Aisha als Michel en Sofie zijn terug samen. Philip vertelt in Dag Allemaal hoe dat in z’n werk ging: “Tegenwoordig gebeurt dat allemaal digitaal, hé. Een sms’je, WhatsApp… En voor je ‘t weet, groei je weer naar elkaar toe. Doet er niet toe, in feite. In november is er een eerste toenadering geweest, en die is dus succesvol uitgedraaid. Ik weet nu dat echte liefde alles overwint.”

Genezen is Philip niet. “Mijn bloedwaarden zijn nog steeds niet in orde. Het zou kunnen dat die nog beter worden, als de bestralingen met vertraging hun werk doen. Maar ‘t kan ook de andere kant uit gaan. Of ik al dan niet genezen ben, weten we pas over een jaar.”


(lees verder op de volgende pagina over Michel en Sofie)