ZIEN: de totale verbazing van deze jongeman tijdens de bevalling van zijn vriendin

Helemaal in shock.

Een vrouw heeft het uiteraard het moeilijkst tijdens een bevalling, maar staan we te weinig stil bij de angsten die mannen uitstaan terwijl hun vriendin een kind baart? Velen hebben geen flauw benul van wat ze moeten verwachten. Na de bevalling verlaten ze als een totaal andere persoon het ziekenhuis
In het Nederlandse televisieprogramma ‘Vier handen op één buik’ worden tienermoeders voor, tijdens en na de zwangerschap begeleid door een bekende Nederlander. Zo ook de 17-jarige Quintana en haar vriendje Dalo. In de aflevering zie je Dalo’s reactie tijdens de bevalling. Zijn mond valt letterlijk open van verbazing en helemaal in shock kruipt hij steeds verder weg in een hoekje van de ruimte. Hopelijk houdt de arme jongen er geen trauma aan over.
De rollercoaster aan emoties was daarna trouwens nog niet gedaan. Later in de aflevering werd immers onthuld dat Dalo niet de biologische vader van de baby is, waardoor Dalo en Quintana een serieuze ruzie kregen. Blijkbaar zou ondertussen alles weer koek en ei zijn tussen het koppel.

Video “Vriendje ervaart de ene emotie na de andere tijdens bevalling”:

https://youtu.be/McilP1YwGIc


[related-posts]