WOW: je moet niet lang kijken om te weten waarom deze slang beroemd is op het internet

Altijd blij.

Als je de slang in de video hieronder bekijkt, is de eerste gedachte die waarschijnlijk in je opkomt: “Dit moet zo fake zijn, het kan niet anders.” Het was in ieder geval het eerste wat wij op de redactie dachten. Fake nieuws is overal, dus het kan geen kwaad om extra voorzichtig te zijn met wat mensen ons proberen wijs te maken op het internet.

Toch is, wat je hier ziet, zeer echt. Deze slang is zonder twijfel het meest trendy reptiel op onze planeet en dat heeft alles met het bijzondere patroon van zijn vel te maken. De python staat immers vol met perfecte ronde smileys. Acht jaar duurde het voordat slangenkweker Justin Kobylka erin slaagde om het herkenbare patroon bij een slang te creëren. Zeer toepasselijk noemde hij het beestje waarmee het eindelijk gelukt was Dream Emoji.

[related-posts]

De slang is zo zeldzaam dat ze zo’n 4500 dollar waard is. Al heeft Kobylka meegedeeld dat hij de slang niet zal verkopen omdat ze zo uniek is.

Video “slang vol emoji’s”:

https://youtu.be/ZUYpsGhsb78


Dream Emoji is sowieso het speciaalste beestje dat Kobylka gekweekt heeft, maar niet het enige. Op de volgende pagina vind je nog enkele bijzonder mooie beestjes van hem. En voor wie geïnteresseerd: in tegenstelling tot Dream Emoji, zijn deze wel te koop!

(Lees verder op de volgende pagina om de andere slangen van Kobylka te zien)