Vrouw steelt 3 frietjes en moet voor rechter verschijnen

Frietjes stelen doe je niet en al zeker niet van een politieagent!

Het lijkt misschien overdreven, maar in essentie is iets ongevraagd wegnemen van iemand stelen, waaruit de buit ook bestaat. Iets wat een vrouw in uit Washington, VS, ondervond tijdens haar bezoek aan het restaurant “Italian Kitchen on U” toen ze besloot om zichzelf een frietje toe te eigenen uit het bord van één van de gasten. Spijtig genoeg voor haar was de gast in kwestie een politieagent.

De agent wist de vrouw te vertellen dat ze dit niet meer mocht doen. Maar dat ging het ene oor in en het andere uit, want ze besloot vervolgens nogmaals een frietje te pikken van zijn bord. Lichtjes verbijsterd wist de agent een laatste maal de vrouw te waarschuwen, zeggende dat wat ze deed stelen was en ze hiervoor gearresteerd kon worden.

Arrogant zoals ze was liet de vrouw zich niet afschrikken en hielp ze zichzelf tot een derde frietje. Natuurlijk kon de agent hier niet meer mee lachen. Gevolg? De vrouw mag binnenkort haar gedrag gaan uitleggen voor de rechter. En dat allemaal voor frietjes die niet eens van België komen…