Verlamde man wordt papa en kondigt dat op hilarische wijze aan

Gevatte foto.

De Amerikaanse Todd Krieg was een professionele motorcrosser, totdat hij in 2014 een tragisch accident kreeg dat hem verlamd achterliet. De 23-jarige man had geen gevoel meer van teen tot borstkas en moest zijn carrière en passie achterwege laten. Het was dus niet echt de gelukkigste periode uit zijn leven. Tijdens zijn revalidatie deelde hij op Instagram nog deze foto, met als onderschrift: ‘Wat zou ik ervoor over hebben om weer zo gelukkig te zijn als toen.’

What I'd give to be this happy again…

A post shared by Todd Krieg (@toddkrieg531) on


Gelukkig bleef zijn tegenslag niet duren. Tijdens zijn revalidatie werd hij begeleid door de 25-jarige Amanda Diesen, een fysiotherapeut. De twee werden op slag verliefd en de toekomst van Krieg zag er meteen rooskleuriger uit. Nadat hij uit het ziekenhuis ontslagen werd, verhuisde Diesen naar de andere kant van het land om bij haar hubby te kunnen zijn.

\ Bitter wine, sweet company. //

A post shared by Todd Krieg (@toddkrieg531) on


Al snel droomden ze over de volgende stappen in hun relatie en begonnen ze aan kinderen te denken. Maar de dokters waarschuwden hen. Het zou bijna onmogelijk zijn om op natuurlijke wijze zwanger te worden. Al hadden de dokters geen rekening gehouden met de superkrachten van Krieg. Tegen alle verwachtingen in, raakte het koppel wel zwanger. En dat lieten ze op een heel originele manier aan de buitenwereld weten.

(lees verder op de volgende pagina om te zien hoe Krieg en Diesen het nieuws bekendmaakten)