Scharrellief en vaste vriendin Bolt reageren op zijn avontuurtjes

Triple Triple.

Usain Bolt won op de Olympische Spelen in Rio drie gouden medailles en beloonde zichzelf kort daarna voor zijn 30ste verjaardag met een avontuurtje met een Braziliaanse schone. En dat ondanks dat zijn zus amper twee dagen eerder had bekend gemaakt dat hij met Kasi Bennett een vaste vriendin heeft in zijn thuisland Jamaica.

[related-posts]

boltjodyJody Duarte, zijn avontuurtje in Rio, bleek bovendien ook nog niet de eerste de beste, want ze is de weduwe van één van de grootste drugsbaronnen van de stad en heeft op haar 20ste twee kinderen van hem. Jody verkocht haar verhaal voor veel geld aan de Britse krant The Daily Mail en gaf pikante details vrij over haar nacht met Bolt.

“Plots stond hij voor mij in de discotheek, trok hij zijn t-shirt naar boven en toonde mij zijn sixpack. Ik had nog nooit zoiets gezien. Ik moest zijn buikspieren gewoon aanraken. Die voelden ongelofelijk aan. Zijn spieren waren steenhard”, citeert Het Nieuwsblad haar in The Daily Mail.

“Ik ging eerst niet in op zijn avances en speelde hard to get. Toen ik in de rij voor de taxi stond, lachte hij naar mij en deed hij zijn wereldberoemde overwinningspose, zodat ik zeker wist dat hij het was. Toen besloot ik om toe te geven. Hij trok me in een taxi en gaf me een geweldige zoen.”


(lees verder op de volgende pagina)