Pester gooit superlijm over het hoofd van Hannah. Het meisje reageert subliem!

Wat een vreselijk incident!

De 15-jarige Hannah Combs was aan het praten met enkele vrienden aan de schoolpoort van de Harker Heights School in de Verenigde Staten. Plots stapt er een jongen op haar af. Hij giet superlijm over haar hoofd en haar. Hannah voelt heel haar hoofd onmiddellijk verschrikkelijk branden. Haar vader komt toe op school en dreigt ermee om de politie bij het incident te betrekken. De school vraagt hem droog om zijn ‘attitude’ achterwege te laten. Hannah’s vader neemt zijn dochter snel mee naar de spoedafdeling.

Hannah1


De dokter diagnosticeerde eerstegraads verbrandingen op de schedel van Hannah. De rechterkant van haar haarbos is volledig weggebrand. De manier waarop het meisje omgaat met heel de verschrikkelijke gebeurtenis is ongelooflijk. Hannah beslist om de rechterkant van haar hoofd kaal te scheren. Een kapster die hoor kreeg van de gebeurtenis, bood gratis haar diensten aan en creƫerde een heel mooi kapsel voor Hannah.

Hannah


Hannah2


De school is de zaak nog aan het ‘onderzoeken’, maar ondertussen volgt de pester nog steeds les aan de school. Hannah’s vader is woedend voor de nalatige reacties van de middelbare school. Hannah wil zich niet laten kleineren door de pesters. Ze haalt veel steun uit haar Facebookgroep ‘Justice for Hannah’, waar mensen opkomen voor haar. Ze wil een verschil maken in de wereld en zelf ook opkomen voor diegenen die het slachtoffer zijn van verschrikkelijke pesterijen.