De nieuwe iPhone 7 al gezien? Zie hier in 107 seconden wat nieuw is!

Waterbestendig, een perfecte selfie camera en een nieuwe kleur: de nieuwe iPhone heeft het allemaal!

Gisterenavond konden Apple fans live de lancering zien van de nieuwe iPhone 7 en 7+. Hoewel er al heel wat informatie gelekt was op voorhand, had het populaire technologiebedrijf heel wat verrassingen in petto. Zo introduceerden ze het nieuwe design dat over de hele lijn er zeer gelijkaardig uitziet als de iPhone 6 en 6+, maar nu zit het glas volledig rond de telefoon in plaats van enkel aan de voorkant, waardoor deze nu ook waterbestendig is. Ook introduceerden ze een nieuwe kleur: Jetblack. Naast het vaak gekochte Space Grey kan je nu dus terug voor een gitzwarte kleur gaan.

Natuurlijk zijn er inwendig ook weer heel wat aanpassingen. Naast een verbetering van prestaties en batterijduur, is er nu ook een verbeterde home-knop, een kleurrijker en lichter scherm en twee speakers voor stereo geluid. De meest opvallende verandering zit hem echter in de camera, die nu nogmaals heel wat verbeteringen kent waaronder betere kwaliteit in laag licht, snellere opnames voor wanneer je bewegende onderwerpen filmt of fotografeert en een optische stabilisator die ervoor zorgt dat je filmpjes geen trillingen of kleine bewegingen tonen van je hand. Maar dat is niet alles: de 7+ zal niet 1, maar 2 nieuwe camera’s hebben! De ene zal de gewone beelden vastleggen zoals we die kennen, terwijl de andere zal functioneren als een telelens die 2x optisch inzoomt: een primeur voor smartphones. Dat lijkt misschien niet al te veel, maar het resultaat mag er zeker zijn. Daarbij kan je ook tot 10x digitaal, maar kwalitatief inzoomen. Gedaan met opzetlensjes dus!

Indien je geïnteresseerd bent in alle nieuwigheden die te nieuwe generatie iPhones te bieden heeft, maar geen tijd hebt om de volledige voorstelling te zien via Youtube, dan is dit onderstaande filmpje voor jou: in zo’n 107 seconden krijg je alle nieuwste updates voorgeschoteld in een flitsend filmpje dat ook de nieuwe iWatch promoot. Wij zijn alvast onder de indruk!

https://youtu.be/GeoUELDgyM4