Man en vrouw op blind date herkennen elkaar van ergens en komen dan tot een wonderlijke ontdekking

Het lot.

Het is nooit te laat voor een tweede kans. Dat bewijst dit koppel uit het Britse televisieprogramma First Dates. Daarin worden koppels aan elkaar voorgesteld om in het restaurant van het programma op een eerste date te gaan. De keuze van de koppels wordt door experten gemaakt en tijdens het etentje kunnen de koppels voor zichzelf uitmaken of het een goede keuze was of niet. Op het einde van de avond moeten ze beslissen of ze nog eens met elkaar willen afspreken
Voor dit koppel lag de situatie wat anders, want het bleek helemaal niet over een eerste date te gaan. Eigenlijk is er sprake van een verrassend weerzien. Al beseften ze dat eerst zelf niet. Er gaat pas een belletje bij de twee te rinkelen wanneer ze te weten komen dat ze in dezelfde buurt opgegroeid zijn. Dan begint het langzaam te dagen. Blijkbaar zijn er gemeenschappelijke kennissen, gingen ze naar dezelfde school en zijn ze elkaar vroeger al eens tegengekomen.
Zijn ze zelfs niets eens op een date geweest? De verbazing van hun ontdekking is van beide gezichten af te lezen. ‘Ik kan het niet geloven’, zegt de vrouw. ‘Ik vond je toen al heel leuk’, geeft de man toe. Maar hoe komt het dan dat ze elkaar 20 jaar geleden uit het oog verloren?

Video “20 jaar geleden had dit koppel al eens een eerste date”:

ense