Gordon Ramsay maakt amateurkoks op Twitter met de grond gelijk

Pijnlijk.

Wie Gordon Ramsay kent, zal weten dat hij om twee zaken bekend staat. Ten eerste natuurlijk om zijn lekker eten, ten tweede om zijn grote mond. De Britse topchef is enorm grofgebekt. Als het eten hem niet zint, zal hij dat in sappig en kleurrijk gescheld laten weten. In zijn televisieprogramma’s, waaronder Kitchen Nightmares en Masterchef USA, vliegt hij regelmatig uit tegen koks die er volgens hem niets van gebakken hebben. Je past dus maar beter op wanneer je iets vraagt.
Een goede raad voor de onderstaande personen. Zij vroegen via Twitter wat Ramsay van hun gerechten vond. Dat hadden ze beter niet gedaan. De man heeft normaal te weinig tijd om zich met Twitter bezig te houden, toch heeft hij zich onlangs helemaal laten gaan. Hij postte de een na de andere commentaar op gerechten die er volgens hem afschuwelijk en misselijkmakend uitzagen. De arme koks kregen niet alleen een goudeerlijke mening van de sterrenchef, maar ook het deksel op de neus.
Wil je ook weten wat Ramsay van jouw kookkunsten vindt? Dan kan je altijd een foto naar hem opsturen. Wie weet, antwoordt hij wel. (Of wacht, doe dat toch maar niet.)

1.


(lees verder op de volgende pagina)