Kun jij het aan om de meest onbevredigende video ter wereld uit te kijken?

Brrrrrr, wat een hel!

Ben jij een innerlijke perfectionist? Vind je ook dat er een ongeschreven orde in de wereld bestaat die bepaalt hoe we bepaalde zaken moeten doen? Wij, perfectionisten, houden van de eenvoudigste, mooiste, stijlvolste, meest praktische weg. Daarom kijken we zo graag naar plaatjes waarin elk detail klopt. Zo rustgevend!
Wat is de juiste manier dan? Natuurlijk gaat het hier niet over dwingende wetten, maar eerder over voor de hand liggende regels. Wij weten ook wel dat er in theorie bijvoorbeeld oneindige manieren zijn om een taart aan te snijden, maar in de praktijk zijn er maximum één à twee manieren. En in de realiteit is er één juiste – perfecte – manier. Het is gewoon logisch. Common sense.
Komt het door die ongeschreven regels dat deze video zo ongemakkelijk en verkeerd aanvoelt om naar te kijken? Zet eender welke horrorfilm op, maar dwing ons alstublieft niet om deze gruwelijke video uit te zien. Welke sadist heeft dit eigenlijk gemaakt?

Video “De meest onbevredigende video ter wereld”:


Had je, net als ons, de neiging om met je hoofd tegen de muur te bonken van frustratie? En dan te bedenken dat ze niet de eersten waren met dit gruwelijke idee. Vorig jaar ging deze video al viraal met de meest onbevredigende situaties ter wereld. Al konden we daarbij gelukkig nog genieten van de knappe illustraties.

We hebben trouwens, om het goed te maken en jullie getormenteerde geesten te sussen, gelukkig ook de perfecte en oh zo bevredigende manier gevonden om een cake of taart te snijden.

(lees verder op de volgende pagina om alle gruwel te vergeten)