Jonge goochelares (8) doet Simon Cowell van zijn stoel donderen van verbazing

Hoe doet ze het?

Maak het maar mee. Als moeder merk je plots dat je kind magische krachten bezit en wat moet je dan? Als je in Groot-Brittanië woont, zijn er in dat geval twee opties. Ofwel stuur je ze naar Hogwarts, de school voor toverkunsten waar Harry Potter naartoe ging. Ofwel etaleer je haar speciale krachten in een of andere talentenjacht.

De moeder van de achtjarige Issy Simpson deed het tweede. In Groot-Brittannië is er weer een seizoen begonnen van Britain’s Got Talent. Het jonge meisje was een van de talenten die de monden van de jury werkelijk lieten openvallen van verbazing. Via haar grootvader kwam Issy voor het eerst in contact met de geheimen van de toverkunst. Al snel kreeg ze de kneepjes van het vak onder de knie en werd ze zo de beste jongste goochelares van Groot-Brittanië. Hoeveel keren je de video ook opnieuw bekijkt, het is onmogelijk om haar trucs te achterhalen.

VIDEO “De auditie van Issy Simpson”:

https://youtu.be/ntSpatlEhUU

 

Na haar deelname heeft Issy meteen een eigen YouTube-kanaal gemaakt waarin ze nog meer van haar magie prijsgeeft. Een van die trucs zie je op de volgende pagina.

(lees verder op de volgende pagina)