Dit inspirerende meisje verandert levens 1 handtas per keer

Een hartverwarmend verhaal!

Wanneer iemand dakloos wordt, is het niet enkel verschrikkelijk om geen huis meer te hebben, maar die persoon heeft vaak eveneens het gevoel dat die alle waardigheid verloren heeft.  Hij/zij heeft namelijk onder andere geen toegang meer tot de essentiële dingen die wij elke dag gebruiken, denk maar aan tandenborstels, zeep enz.

Het 9-jarige meisje Khloe Thompson dacht hierover na toen ze zag hoeveel dakloze vrouwen er in haar buurt in Zuid-Californië leven.  Dit inspireerde haar om deze vrouwen te helpen en richtte Khloe Kares op…  Ze is het grootste bewijs dat hoe jong je ook bent, iedereen een verschil kan maken!

khloe4


Het meisje besliste om stevige handtassen te maken, zodat de daklozen die voor altijd zouden kunnen bijhouden, zonder te breken zoals een plastic zak.  Haar grootmoeder hielp haar om de herbruikbare zakken te naaien.

khloe3


Wanneer de zakken klaar zijn, vult Khloe ze met alle essentiële producten die vrouwen nodig hebben, zoals body lotion, zeep, deodorant en tandenborstels.

khloe2


In het begin was Khloes moeder nogal terughoudend, maar toen ze zag hoe de vrouwen reageerden toen ze de zak met producten kregen, wist ze dat haar dochters instinct juist zat.  De reacties waren stuk voor stuk dankbaar en ontroerend, maar een opmerking van een bepaalde vrouw, zal Khloe niet snel vergeten: “Je geeft me het gevoel dat ik een persoon ben.

khloe5


De acties van Khloe hebben de mensen rondom haar ook geïnspireerd.  Haar moeder verklaart “Ze heeft onze ogen geopend om hulpvaardiger te zijn, respectvoller en gewoon bewuster.

khloe6


Wil je meer weten of Khloe en haar inspirerende missie?  Bekijk dan de video of bezoek haar website.  Onthou van dit verhaal dat of je nu 9 jaar bent of 90, iedereen kan een verschil maken en zich inzetten voor een goed doel!

Video “Khloe – pakketten”: