Dronken man doet waanzinnige aankoop en zijn vrienden kunnen niet stoppen met hem uit te lachen

Dit is de grootste dronken stommiteit van het jaar!

David Little, een jongeman uit het Britse Durham besloot om met enkele vrienden te gaan feesten op Ibiza. Dat hij hierdoor uiteindelijk zo’n 33.000 euro armer zou worden, stond echter niet op de planning. Dit spendeerde hij tijdens een avondje uit, maar niet zozeer aan drank of vrouwen. De volgende dag bleek immers dat hij in een dronken beu via eBay een autobus gekocht had. Zijn bericht op Facebook? Ibiza ruïneert levens!

Davie Little

Dat de 27-jarige dj terug thuis komt zet ook nog lang geen einde aan het verhaal. “Voor mijn vrienden ben ik kop-van-jut. Ze houden niet op met me uit te lachen. Voor hen is er dan ook geen probleem. Zij moeten geen 33.000 euro neerleggen”, vertelde Little aan de Daily Mail. “Mijn vrienden hebben ook wel heel wat zotte streken in Ibiza uitgehaald, maar niets wat zo zot was dan wat ik gedaan heb. Ik weet eigenlijk niet of het gebeurd is omdat ik zat was, of omdat die iPhone in mijn broekzak zat. Ik heb eBay gecontacteerd om te zien wat nog haalbaar is, want ik heb heus geen bus nodig. Ik heb zelfs geen geldig rijbewijs om ermee te kunnen rijden.”

Davie Little

Via nieuwssite Metro wist een woordvoerder van eBay te vertellen dat Little het beste contact zou nemen met de verkoper van de autobus, om dit zo goed mogelijk op te lossen.