Deze mama viel 62 kilo af door één element in haar dieet volledig te elimineren

Een luttele verandering met een gigantisch verschil.

Nadat Misty Mitchell last had van een hernia in haar onderrug, besloot ze dat ze iets aan haar gezondheid moest doen. Op dat moment had ze serieus overgewicht: ze woog bijna 136 kilogram. De mama van een dochtertje woont in de Verenigde Staten, Texas. Haar gezondheidsproblemen leverde haar gezin veel problemen op: ze kon haar job niet meer doen én het gezin moest het huis verkopen om haar rugoperatie te kunnen betalen.

Ze liet zichzelf gaan, vertelde ze aan the Daily Mail.  ‘Ik was heel de dag aan het eten, en ’s nachts dronk ik. Daarna at ik nog slechter omdat ik een kater had.’ Op haar ergste dagen dronk ze zo’n halve liter wodka, waardoor ze zeker 1000 extra calorieën binnenkreeg. We staan er namelijk niet bij stil, maar alcohol bevat een hoop calorieën.

De drastische gevolgen van haar eetgewoontes op haar levenskwaliteit, overtuigden haar dat er iets moest veranderen, dat zij moest veranderen. Dus ging ze op dieet. Ze vermeed fastfood, at meer fruit, minder koolhydraten en ging meer sporten. De meest wezenlijke verandering was allicht dat ze volledig kapte met alcohol. Daardoor kreeg ze in één keer minder calorieën binnen, voelde ze zich direct beter en had ze ook geen last meer van die gruwelijke eetbuien. Het inspirerende resultaat is dat ze op 18 maanden 62 kilogram verloor. Ziet ze er niet meteen 20 jaar jonger uit? Respect!