Deze foto bewijst dat een pose nog meer kan misleiden dan Photoshop

De juiste hoek.

Het is zo verleidelijk, maar tegelijkertijd zo toxisch, om je eigen Instagramfoto’s te vergelijken met die van een echte Instagram-celebrity. Doe het niet. Het is gewoon niet eerlijk tegenover jezelf. Die beroemdheden zullen er op elke foto waarschijnlijk fantastisch uitzien, maar dat is ook omdat ze al de juiste trucjes kennen.  Zo kan Photoshop wonderen verrichten. En zelfs als ze geen Photoshop gebruiken, hebben zulke professionele Instagrammers allemaal wel deze 5 onmisbare apps op hun smartphone staan.

Net zoals de Australische lifestyle blogger Madalin Giorgetta. Alhoewel ze op haar Instagram schreef dat er genoeg misleidende foto’s over het vrouwelijke lichaam verschijnen en ze daarom nooit Photoshop gebruikt, heeft zij ook haar geheimpjes.

Ze geeft bijvoorbeeld toe dat ze in plaats van Photoshop wel enkele apps gebruikt om imperfecties op de foto’s te verwijderen. Maar haar belangrijkste geheim is dat ze altijd op zoek gaat naar de juiste pose. Om andere meiden zelfvertrouwen te geven, toont ze met een open en eerlijke foto op Instagram hoeveel verschil de juiste houding kan maken.(lees verder op de volgende pagina om Giorgetta’s foto te zien)