De allerjongste supporter van de Rode Duivels

Deze ouders zijn pas échte fans!

In een Gents ziekenhuis is gisteren, uitgerekend tíjdens de WK-wedstrijd België-Algerije, een kindje ter wereld gebracht. Papa Pieter en mama Evelien zijn fervente fans van de Rode Duivels.

Zowel de bevalling als de bewuste match waren best wel spannend, signaleert de fiere papa. In principe zou mama Evelien pas volgende week bevallen, dus bracht deze gebeurtenis hun hele planning een beetje in de war. De boreling kon kennelijk niet wachten om ook getuige te zijn van de prestatie van ons nationaal team.

[related-posts]

“De eerste wedstrijdhelft hebben we beide nog gevolgd in de verloskamer!”, maar toen vond onze jongen het welletjes. Hij moest eruit!”, vertelt Pieter trots, “We hadden al de naam Titus vooropgesteld, maar nu men toch een beetje mag goochelen met meerdere namen, hebben we onze zoon officieel Titus Marouane Dries genoemd.”

Of doelpuntenmakers Marouane Fellaini en Dries Mertens ook bereid zouden zijn om ook de dubbele peter van het kind te worden, betwijfel ik. Al zouden de ouders wel apetrots zijn, mocht dit zo zijn.

Overigens vraag ik me af hoe zoonlief zou geheten hebben, als de Rode Duivels vijf keer hadden gescoord?…

Video baby: