Datingsite kiest de gepaste partner volgens jouw lichaamsgeur!

Zweten komt eindelijk van pas.

Nieuwe datingsite Smell Dating“, windt er geen doekjes om met hun naam. Dit bedrijf uit New York belooft een partner voor je te vinden aan de hand van je lichaamsgeur. Die speelt namelijk een belangrijke rol in partnerkeuze, zonder dat je het beseft. Door lichaamsgeuren op elkaar af te stemmen, ontstaat er biologische compatibiliteit, en daar wilt Smell Dating juist op inspelen.

[related-posts]

Voor 25 dollar stuurt het bedrijf je een T-shirt op die je gedurende drie volle dagen moet dragen. Je mag uiteraard geen gebruik maken van deodorant of parfum. Nadat het T-shirt rijkelijk je lichaamsgeur heeft kunnen absorberen, stuur je het terug op naar Smell Dating. Daar wordt het in stukjes geknipt en worden deze naar de potentiële partners opgestuurd. Je krijgt ook stukjes van T-shirts toegestuurd, die door verschillende mensen gedragen werden. Vindt er iemand je stukje T-shirt lekker ruiken, en is het wederzijds? Dan krijgen jullie allebei elkaars contact informatie.

vrouwen tshirt geur


Smell Dating gaat ervan uit dat feromonen nog steeds een belangrijke rol spelen in onze zoektocht naar een partner. Wat wetenschappelijk verantwoord is.

Wat Smell Dating heel speciaal maakt, is dat ze niet vragen naar je geslacht, noch je seksuele voorkeur. Je selecteert automatisch de gepaste geurtjes, want je neus liegt niet. Dat is de filosofie van dit uniek bedrijf.

Iets dat naar ons land moet overwaaien?