Bloedmooie lerares wiskunde heeft seks met 2 minderjarige studenten en je raadt nooit welke straf ze kreeg!

0
2749

Juffrouw wiskunde.

Haeli Wey

De Amerikaanse Haeli Wey (29) uit Austin was tot voor enkele jaren een succesvolle leerkracht wiskunde aan de middelbare school in Westlake (Texas). Maar vanaf bekend raakte dat ze seks had met twee mannelijke studenten stapte ze op. Ondertussen heeft Wey zich recent moeten verantwoorden voor de rechtbank. Haeli kreeg echter niet de straf die iedereen verwachtte.

Met de familie van één van de twee studenten had juffrouw Wey een hele goed band, want ze waren zelfs samen op safari naar Afrika geweest. Van het één kwam het ander en ze begon een seksuele relatie met de 17-jarige zoon en student. Ook van naaktfoto’s doorsturen was Haeli niet vies.

Het verhaal kreeg een andere wending wanneer Haeli de relatie met de jongeman stopzette en iets begon met een andere 17-jarige student van haar school in Westlake. Seks tussen tieners en leerkrachten is bij wet verboden in de staat Texas, ook al is seks officieel toegestaan vanaf de leeftijd van 17.

(lees verder op de volgende pagina op welke opvallende manier de affaire aan het licht kwam en welke straf ze kreeg)

De middelbare school in Westlake, Texas.

De twee studenten lieten op school duidelijk blijken hoe sexy ze de juffrouw wiskunde wel niet vonden en pochten zelfs met naaktfoto’s van haar, zonder ze ooit getoond te hebben aan medeleerlingen. Het was een vrouwelijke studente die alles opving en ermee naar de directie van de school stapte. Daarop nam Wey meteen ontslag.

Haar advocaat pleitte in de rechtbank voor verzachtende omstandigheden: “Haeli is als kampleidster getuige geweest hoe een 15-jarig meisje omkwam tijdens een bootongeluk. Dat moment heeft sindsdien voor veel verkeerde beslissingen gezorgd in haar leven. Nu voelt ze zich beter en wil ze op het juiste pad blijven.”

De rechter gaf gehoor, bleek opvallend mild en zag het misdrijf van de lerares niet eens als een zedendelict. Haeli Wey kreeg 10 jaar voorwaardelijk en moet 200 uren gemeenschapsdienst doen, maar geen gevangenisstraf dus.

De meningen van de publieke opinie op de uitspraak zijn verdeeld. Zo reageren sommige criticasters dat de straf veel zwaarder zou zijn uitgevallen als het om een mannelijke leerkracht en twee vrouwelijke studentes ging.

GEEN REACTIES