Bloedmooie lerares wiskunde heeft seks met 2 minderjarige studenten en je raadt nooit welke straf ze kreeg!

De middelbare school in Westlake, Texas.

De twee studenten lieten op school duidelijk blijken hoe sexy ze de juffrouw wiskunde wel niet vonden en pochten zelfs met naaktfoto’s van haar, zonder ze ooit getoond te hebben aan medeleerlingen. Het was een vrouwelijke studente die alles opving en ermee naar de directie van de school stapte. Daarop nam Wey meteen ontslag.

Haar advocaat pleitte in de rechtbank voor verzachtende omstandigheden: “Haeli is als kampleidster getuige geweest hoe een 15-jarig meisje omkwam tijdens een bootongeluk. Dat moment heeft sindsdien voor veel verkeerde beslissingen gezorgd in haar leven. Nu voelt ze zich beter en wil ze op het juiste pad blijven.”

De rechter gaf gehoor, bleek opvallend mild en zag het misdrijf van de lerares niet eens als een zedendelict. Haeli Wey kreeg 10 jaar voorwaardelijk en moet 200 uren gemeenschapsdienst doen, maar geen gevangenisstraf dus.

De meningen van de publieke opinie op de uitspraak zijn verdeeld. Zo reageren sommige criticasters dat de straf veel zwaarder zou zijn uitgevallen als het om een mannelijke leerkracht en twee vrouwelijke studentes ging.