BIZAR: naakte man snijdt zijn eigen penis eraf onder invloed van LSD

Drugs, doe het niet.

LSD is een synthetische oppeppende drugs. Hij kan voor hallucinaties en diepe gedachten zorgen en een trip kan tot 12 uur duren. We willen je allesbehalve aanmoedigen om de drugs te gebruiken, maar hij kan (blijkbaar) voor een boel leuke momenten zorgen. Al zal ene kerel uit Chicago het niet met ons eens zijn.

De politiekrachten van Chicago deelden op Facebook een fragment van een naakte man onder invloed van LSD die mensen aanviel in een buitenwijk. Op de gecensureerde beelden is te zien hoe hij hevig bloedt tussen zijn benen. Jawel, tussen zijn benen, want de arme man heeft tijdens zijn hallucinatie zijn eigen penis eraf gesneden. Alsof dat nog niet genoeg was, moest de politie hem twee keer teasen om hem te overmeesteren.

Die kerel zal serieus spijt hebben van zijn tripje wanneer hij de volgende dag wakker zal worden. Blijf ver weg van drugs, mensen. Dat is eigenlijk het belangrijkste dat je uit deze video kunt leren. Hallucinaties kunnen leuk zijn. Maar je kunt er evengoed een geslachtsdeel door verliezen.
Auwtch.

Je kunt de video niet bekijken zonder in shock te zijn.

Op twitter kon een verwijzing naar Game of Thrones ook niet uitblijven.