Beleef zelf ‘virtual reality’ in de nieuwe achtbaan van Bobbejaanland

Mount Mara: de vulkaan van 1.000.000 euro.

Virtual reality wordt steeds populairder en dat hebben ze geweten in Bobbejaanland. Het pretpark ontwikkelde een nieuwe attractie waarin de brillen een hoofdrol spelen. De vroegere achtbaan Revolution werd omgetoverd tot de spectaculaire en vernieuwende rollercoaster: Mount Mara. Deze attractie, goed voor een investering van bijna 1.000.000 euro, kwam tot stand dankzij een unieke samenwerking met Samsung.

Bobbejaanland Mount Mara 2

Sinds zaterdag is Mount Mara officieel geopend. Deze rollercoaster neemt de bezoeker mee in de rol van geoloog tijdens een bloedstollend avontuur naar het Zuid-Oost Azische Khyonesië. Boze geesten hebben er voor een enorme vulkaanuitbarsting op de mysterieuze berg Mount Mara gezorgd.

Het gebruik van virtual reality maakt deze attractie niet alleen spectaculair maar ook vernieuwend”, zegt Roland Kleve, directeur van Bobbejaanland. “Door het gebruik van de allernieuwste technieken komen de gevaren echt tot leven en stijgt de spanning tot een hoogtepunt. Een verrassende beleving in één van de populairste attracties van ons park. We zijn dan ook enorm trots dat we in samenwerking met Samsung deze hoogtechnologische beleving aan onze bezoekers kunnen aanbieden.

Bobbejaanland Mount Mara