‘America’s Got Talent’ toont een skate-act die zo eng is dat de jury niet durft te kijken

Waaghalzen.

Billy en Emily England zijn een broer en zus uit Birmingham in Groot-Brittannië. Ze skaten al sinds ze acht en vijf jaar oud zijn. Hun moeder had indertijd rolschaatsen gekocht omdat rolschaatsen haar een rustige en elegante sport leek. Gelukkig voor haar waren Billy en Emily meteen verslaafd aan het gevoel van de wielen onder hun voeten. Maar dat rustige en elegante zat er niet in. Tijdens het skaten vonden ze steeds gevaarlijkere trucs uit.

In America’s Got Talents tonen ze enkele van hun meest extreme acts. Het gaat zo ver dat jurylid Mel B niet meer durft kijken. En – oh boy – dat begrijpen we heel goed. Houd zeker vol tot op het einde,  want hoe extreem het begin van hun stunt ook lijkt: geloof ons, het wordt nog veel erger.

VIDEO: Billy & Emily verleggen de grenzen van het rolschaatsen

[related-posts]

Twee jaar geleden deden Billy & Emily trouwens al mee aan de Britse variant van het programma. Simon Cowell was dus al vertrouwd met hun stunts. Maar waren ze twee jaar geleden even goed? Oordeel vooral zelf.(bekijk hun auditie voor Britains Got Talent op de volgende pagina)