Aanstootgevend: Nieuw fotoprogramma heeft als doel iedereen slank te kunnen maken

Zelfs jonge tienermeisjes kunnen dit programma bedienen…

Photoshop is een populair programma bij fotografen en creatieve zielen die op een professionele manier hun visie willen verwezenlijken aan de hand van visuele media. Hoewel deze tool zeer handig is en heel wat doorsnee foto’s een extra boost kan geven, staat het bij het grote publiek vooral gekend als een manier om fotomodellen en pop-artiesten te boetseren naar een standaard beeld dat vaak gepromoot wordt in onze maatschappij: perfecte huid en haren, opvallende ogen en een slank figuur. Vooral dat laatste heeft het afgelopen decennia al voor heel wat ophef gezorgd.

PortraitBody Pro


De gewone burger is het namelijk niet altijd eens met de manier waarop magazines en kledingmerken jonge dames uitbeelden en vinden het spijtig dat er niet meer diversiteit bestaat binnen het huidig schoonheidsideaal. Hoewel dit voortkomt uit een rage die vooral gezondheid en fitness wil uitstralen, nemen heel wat mensen aanstoot dat zwaardere mensen, vooral vrouwen, niet in de spotlight komen. Gelukkig vereist Photoshop een grote kennis van zaken en kan niet iedereen zomaar andere mensen slanker maken in alledaagse foto’s. Tot nu…

PortraitBody Pro


Een nieuw programma, genaamd ‘PortraitPro Body’, stelt iedereen die de software koopt in staat om de lichaamsbouw van de geportretteerden met enkele sliders volledig aan te passen. Het werkt zowel bij mannelijke als vrouwelijke onderwerpen en heeft als doel om de werksnelheid van fotografen te versnellen en dus makkelijker andermans uiterlijk te veranderen. Het is zelfs zo makkelijk, dat iedereen het kan gebruiken, ongeacht de ervaring binnen visuele nabewerking. Van tieners tot grootouders: God spelen ligt nu in je eigen handen. Of dat wel zo’n goed idee is? Die opinie kan je zelf vormen. Bekijk alvast de onderstaande reclame die het bedrijf net publiceerde:

Video “Afslankprogramma verwijderd kilo’s van je onderwerp”