De 4 manieren om je bh aan te trekken komen overeen met 4 persoonlijkheden

De manier waarop zegt veel over jouw persoonlijkheid, dames!

Een slip aantrekken kan je moeilijk anders doen dan de meesten het doen. Tenzij je ‘m per ongeluk achterstevoren aantrekt! Dit zal de meerderheid al wel eens overkomen zijn, vrouwen èn mannen.

Maar een bustehouder aandoen gebeurt volgens de Amerikaanse gedrags- en lichaamstaalexpert Patti Wood op 4 typische manieren en sterker nog: ze verraden veel over je karakter. “Er zijn vier verschillende persoonlijkheidstypes -de supporter, de beïnvloeder, de voortrekker en de voorzichtige- en zij pakken de dingen allemaal op een unieke manier aan”, stelt Wood. Als tienermeisje mag je dan al wel ‘het trucje’ van je moeder hebben overgenomen, gaandeweg ontwikkel je een eigen manier en die hoort thuis in dit rijtje van vier:

1. Ruggelings:

Het vergt enige lenigheid en handigheid, maar als dit je gewoonte is geworden om je bh aan te trekken, ben je volgens Patti Wood een vriendelijk en hulpvaardig iemand. Het zijn doorgaans optimistische mensen die waarde hechten aan traditie en trouw blijven aan wat ze is geleerd. Het zijn meisjes en vrouwen die vast in hun schoenen staan en een geordend leven leiden. Precies door hun standvastige persoonlijkheid zullen ze anderen altijd met raad en daad bijstaan. Bovendien zijn ze erg attent en zullen ze nooit een verjaardag vergeten.

lingerie


(lees verder op de volgende pagina)