Deze 20-jarige studente had last van chronische hoofdpijn. Wat dokters ontdekten, is hallucinant!

Niet te geloven dat ze volledig genezen is!

Stephanie Lipscomb genoot met volle tuigen van haar leven als studente verpleegkunde, maar daar kwam plotseling een einde aan toen ze last begon te krijgen van stekende hoofdpijn. Aanvankelijk hechtte ze er niet zo veel aandacht aan… Omdat het bleef terugkomen, zocht ze toch professionele hulp.

De dokters die haar behandelen werden met verstomming geslagen toen ze de MRI-foto zagen. Er groeide een tumor op haar hersenen die zo groot was als een tennisbal! Gelukkig kon – door middel van chemotherapie en straling – 98% van de tumor worden verwijderd.

Stephanie-Lipscomb-featured


Het geluk stond echter nog niet aan de zijde van Lipscomb… De tumor groeide opnieuw tot dezelfde grootte en chemotherapie was deze keer geen optie meer…

De enige keuze: een experimentele behandeling die nog NOOIT was toegepast op mensen. Dokters spoten het polio-virus in de tumor en hoopten dat het iets zou doen. Wat precies, wisten ze niet. Het was een wanhoopsdaad die misschien wel eens zou kunnen werken. En het werkte! Het virus doodde de kankercellen, waarna het immuunsysteem van Lipscomb zijn werk kon doen. Over de loop van 21 weken kromp de tumor, tot die uiteindelijk helemaal verdween!

Wat een verhaal!

people_layout_on_newstand