Wij geven duotickets weg voor de première van Philippe Geubels: “Bedankt voor alles”!

Wedstrijd “‘t kan nie op!”

In december 2005 stond Philippe voor de eerste maal op de planken als comedian. Na zijn succesvolle tournees van ‘Droog’ en ‘Hoe moet het nu verder’, trok Philippe de grens over met zijn voorstelling ‘Made in Belgium’.

Ook in Nederland werd zijn droge humor méér dan gesmaakt. De legendarische comedy tempel Carré Amsterdam verkocht hij 3x volledig uit!

Na 2 jaar televisiewerk in binnen- en buitenland is hij terug en wil hij zijn publiek bedanken met een nieuwe voorstelling: ‘Bedankt voor Alles’. Geen compilatie of ‘best of’ van de laatste 10 jaar, maar met volledig nieuw materiaal.

Of misschien komt er toch nog een stukje materiaal vanonder het stof, retro is terug in, niet?

Video “Gratis tickets – Philippe Geubels show: Bedankt voor Alles”


Win duotickets!

Ja, je hebt het goed gehoord!  Philippe Geubels geeft op ja.be 3 duotickets weg voor de première van “Bedankt voor alles” op 17 september 2016 in de Arenbergschouwburg te Antwerpen.

Het enige dat jij hiervoor hoeft te doen, op onze Facebook-pagina laten weten waarom je de tickets wil winnen.

Ga dus snel naar https://www.facebook.com/www.ja.be/posts/997468820318390,

  1. like de Facebook-pagina;
  2. like de post;
  3. plaats in de comments waarom jij de duotickets wil winnen;
  4. deel de post.

Zo simpel is het!  Philippe Geubels kiest dan op 30 maart 2016 zelf de “beste” redenen/winnaars uit  😉

Altijd gewonnen  🙂

Heb je geen duotickets gewonnen, maar je gaat wel naar de show?  Dan heb je ook gewonnen, want je zal er een sixpack van het lachen bijkrijgen… en als extra bedankje wil Philippe Geubels graag zijn fans trakteren.  Iedereen die naar zijn nieuwste voorstelling komt kijken, krijgt een flesje Filou van Philippe cadeau. En dit doet hij nog het hele jaar tot 31 december 2016!

PhilippeGeubelsWedstrijd2


Start ticketverkoop

De timer op www.philippegeubels.be is al aan het aftellen. Wanneer de teller op nul springt, zal de speellijst van Vlaanderen en Nederland verschijnen. Het humor publiek kan vanaf dinsdag 1 maart 2016 12u00 tickets bemachtigen via de website www.bedanktvooralles.be voor België en www.bedankt-voor-alles.nl voor Nederland.