Van harte welkom!

De charme van dit welkom is dat wij elkaar wellicht nog helemaal niet kennen, dus zijn we beide aan een kennismaking toe.

Ik werd in 2008 geboren als één van de initiatieven van een paar jonge dynamische mensen, bezeten van ICT en alles wat de media aangaat.

Onder de impuls van de ontwikkeling en sterke groei van nieuwe en sociale media, word ik nu als volwaardig online magazine de laan ingestuurd.

Ik ben totaal onafhankelijk van de gekende mediabedrijven en -groepen. Voor mij zijn nieuwtjes van de EEN net zo welkom als weetjes uit de VIER-vijver als uit de VTM-hoek!

Als ik bij jou in de smaak val, zou het best kunnen dat ik vroeg of laat bij jou in de sofa, in bed of op het toilet beland. Of jou via je tablet vergezel tijdens je trein- of je busrit.

medialaan.be

Wat medialaan.be jou wil bieden is een portie ontspanning, nieuws en weetjes die je verrassen, verbazen of ergeren.

We proberen daarbij actueel en origineel uit de hoek te komen. Met uiteenlopende items, voor elk wat wils. Wat dit betreft, zijn wij onzijdig – ­noch een website specifiek voor vrouwen, noch voor mannen, noch voor kinderen­ – en onpartijdig. Politiek of slecht nieuws, daaraan verbranden we onze computervingers niet.

Van onze kant willen wij ook met jou kennismaken. Op elk van onze artikels kun je reageren met een eigen mening of korte reactie. Dit welkom is dus wederzijds.

Beschouw onze medialaan als één lange straat, waar je in verschillende vensters kan binnenkijken: de showbizz, de sociale media, gezondheid, sex & relaties, humor, enz. Je kiest er een venster uit en opent de gordijntjes.

Jij bent zowel onze kijker als onze lezer. Iemand die we niet naar de mond willen praten of kwakkels willen vertellen, maar die we gewoon een poos willen entertainen.

Warme groet,

De Geheime BV en het hele medialaan-team

Logo medialaan.be